​Har du brug for et nyt fundament? Hos Kloakcentralen kan vi hjælpe din med støbning af fundament. Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig på hele Nordsjælland, når du har brug for et nyt fundament. Det er blandt andet byer som Espergærde og Helsingør, hvor vi hjælper mange kunder.

Vi har en masse erfaring med støbning af fundament. Det betyder, vi kan hjælpe dig med den helt rette løsning. Vi fokuserer på godt håndværk med øje for kvalitetsløsninger. Det sikrer dig et holdbart resultat med en lang levetid.

Opbygning af fundament i ethvert omfang

Der er mange forskellige situationer, hvor der kan være behov for støbning af fundament. Det kan være i forbindelse med nybyg. Det kan også være, hvis du skal have lavet en tilbygning eller en ombygning af din nuværende bolig. Uanset hvilket omfang der er tale om, kan vi hjælpe med den optimale støbning af fundament.

Vi hjælper blandt andet med støbning af fundament til:

  • Hus
  • ​Sommerhus
  • ​Skur
  • ​Garage

Står du over for et projekt, hvor der er behov for støbning af fundament, står vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at det lever op til de gældende krav, så du kan få et godt og holdbart resultat, der er klar til opbygning af for eksempel hus eller garage.

Vores kloakmester kan bl.a. hjælpe dig med:

Ring for et uforpligtende tilbud!

Vi kan tilbyde en god pris på støbning af fundament, hvor der er fokus på god kvalitet. Vil du høre mere om vores priser, er du velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Her kigger vi på dit projekt og giver et prisoverslag ud fra det.

Giv os et kald på +45 2888 0210, eller skriv til info@kloakcentralen.dk for et uforpligtende tilbud.

​Hvorfor vælge Kloakcentralen?

​Vi skaber tryghed for kunderne

Professionel rådgivning

10 års erfaring og ekspertise

Indhent ​et uforpligtende tilbud på kloakservice - ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakcentralen er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg. Som kloak- og jordentreprenør løser vi opgaver, rådgiver og projekterer for alle kundetyper.

Adresseoplysninger

Kloakcentralen ApS

Svanevej 1

3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2888 0210

Kontor: +45​ 28880210

E-mail: info@kloakcentralen.dk

CVR: 37858021