​Har du behov for et nyt betongulv? Hos Kloakcentralen kan vi hjælpe dig med støbning af betongulv, der passer til din bolig. Vi står klar til at hjælpe dig i Espergærde, Helsingør og andre byer på Nordsjælland.

Vi har en masse erfaring med støbning af gulv, hvor vi har hjulpet flere kunder med et godt resultat. Vi har et team af kompetente folk, der netop har den rigtige baggrund til at udføre støbning af betongulv af høj kvalitet.

Forskellige muligheder med betongulv

Når du skal have et nyt betongulv, er der forskellige muligheder. Du kan vælge en komplet opbygning af betongulv, hvor det hele bliver lavet fra bunden, og du får et nyt betongulv. Har du allerede et betongulv, kan vi også hjælpe med reparation af betongulv. Det kan for eksempel være, hvis der er kommet en revne i gulvet.

Har du behov for overfladebehandling af betongulv, står vi også til tjeneste. Vi kan hjælpe med forskellige behandlinger af betongulv, alt efter hvad du har behov for. Støbning af betongulv er derfor omfattet af flere forskellige ting. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er optimal for dig, kommer vi gerne med gode råd. Vores kloakmester kan bl.a. også hjælpe dig med montering af omfangsdræn, montering af rottespærre og støbning af fundament.

Hvad koster et betongulv?

Vores priser for støbning af betongulv afhænger af, hvor stort et areal der er tale om. Derudover afhænger det også af, hvilken løsning du ønsker. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Ønsker du en pris på dit betongulvsprojekt, kan vi altid tilbyde dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon +45 2888 0210 eller på info@kloakcentralen.dk for at høre mere. 

​Hvorfor vælge Kloakcentralen?

​Vi skaber tryghed for kunderne

Professionel rådgivning

10 års erfaring og ekspertise

Indhent ​et uforpligtende tilbud på kloakservice - ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakcentralen er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg. Som kloak- og jordentreprenør løser vi opgaver, rådgiver og projekterer for alle kundetyper.

Adresseoplysninger

Kloakcentralen ApS

Svanevej 1

3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2888 0210

Kontor: +45​ 28880210

E-mail: info@kloakcentralen.dk

CVR: 37858021