​Har du problemer med rotter i kloakken? Eller vil du være proaktiv, så der ikke kommer det? Hos Kloakcentralen kan vi hjælpe dig med en rottespærre, der sikrer dig mod rotter. Det kan være en effektiv bekæmpelse af rotter. Vi hjælper i det meste af Nordsjælland, herunder især mange kunder fra Espergærde og Helsingør.

Har du allerede en rottespærre, er det en fordel at få den efterset og vedligeholdt årligt. Vi står både klar til at hjælpe med ny rottespærre og vedligeholdelse af en nuværende. Det gælder, uanset om du er privat eller erhverv. 

Vores kloakmester kan bl.a. hjælpe dig med :

​​

Rottesikring med fokus på kvalitet

Når du har brug for rottesikring, kan vi hjælpe dig med en løsning, der passer til din situation. Med en rottespærre kan vi hjælpe dig med at holde rotterne væk fra din kloak og dine rør. Det er en af de bedste måder at holde rotterne væk på.

Når vi arbejder, fokuserer vi på at levere kvalitetsløsninger. Det skal være en holdbar løsning, der netop sørger for, at du bliver sikret mod rotter. Vi anvender gode materialer, som rotterne ikke kan komme igennem. Derudover sørger vi for godt håndværk, der samlet set giver en løsning, hvor kvaliteten er i top.

Lad os hjælpe dig med rottebekæmpelse med montering af en rottespærre

Har du brug for montering af rottespærre, er vi den helt rigtige løsning. Vi tilbyder gode priser, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vil du have en pris på din rottespærre, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du altid kontakte os.

Kontakt os for et godt tilbud!

Ring til os på telefon +45 2888 0205, eller skriv til info@kloakcentralen.dk for at høre nærmere. 

​Hvorfor vælge Kloakcentralen?

​Vi skaber tryghed for kunderne

Professionel rådgivning

10 års erfaring og ekspertise

Indhent ​et uforpligtende tilbud på kloakservice - ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakcentralen er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg. Som kloak- og jordentreprenør løser vi opgaver, rådgiver og projekterer for alle kundetyper.

Adresseoplysninger

Kloakcentralen ApS

Svanevej 1

3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2888 0210

Kontor: +45​ 28880210

E-mail: info@kloakcentralen.dk

CVR: 37858021