​Døjer du med en fugtig kælder eller fugt andre steder i huset? Så har du brug for et omfangsdræn. Hos Kloakcentralen kan vi hjælpe dig med at få et omfangsdræn, der hjælper dig af med fugten. Vi dækker det meste af Nordsjælland, hvor vi blandt andet har mange kunder i Espergærde og Helsingør.

Når du skal have et omfangsdræn, er det vigtigt med kvalitetsløsninger. Det sørger nemlig for, at du får et brugbart og funktionelt resultat første gang. Kvalitetsløsninger er netop det, vi har fokus på hos os. Vi går højt op i at tilbyde godt håndværk, hvor holdbare løsninger altid prioriteres. 

Vores kloakmester tilbyder bl.a.:

Få bugt med fugt i kælderen

Har du problemer med fugt i kælderen, kan det være tegn på, at du har behov for et omfangsdræn. Et omfangsdræn omfatter, at vi nedgraver rør omkring din bolig. Det skaber et system, hvor vandet kan blive ledt væk fra boligen og i stedet hen til den nærmeste brønd.

Et omfangsdræn kan derfor være den helt rigtige løsning, når du vil minimere fugten i kælderen og boligen. Vi kommer gerne og kigger på din opgave, hvor vi efterfølgende kan komme med en optimal opbygning af omfangsdræn.

Hvad koster et omfangsdræn?

Prisen for et omfangsdræn varierer fra kunde til kunde. Det afhænger ofte af, hvor omfattende problemet er. Har du store problemer med fugt i kælderen, kan der være behov for en mere kompleks løsning. Vi kan dog hjælpe dig med en løsning, der er tilpasset lige præcis din situation.

Kontakt os for et godt tilbud!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på +45 2888 0210, eller skriv til info@kloakcentralen.dk.

​Hvorfor vælge Kloakcentralen?

​Vi skaber tryghed for kunderne

Professionel rådgivning

10 års erfaring og ekspertise

Indhent ​et uforpligtende tilbud på kloakservice - ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakcentralen er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg. Som kloak- og jordentreprenør løser vi opgaver, rådgiver og projekterer for alle kundetyper.

Adresseoplysninger

Kloakcentralen ApS

Svanevej 1

3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2888 0210

Kontor: +45​ 28880210

E-mail: info@kloakcentralen.dk

CVR: 37858021