Kloakseparering​

Kloakseparering betyder, at kloakvand deles op i regnvand og spildevand, inden det afledes. Vi får større mængder regn i Danmark, og vi er blevet mange mennesker, som belaster kloaknettet med vand fra bad, toilet og køkken.

Vores nuværende kloaknet kan ikke længere modtage de store mængder spildevand, så mange kommuner stiller nu krav til husejerne om kloakseparering, så spildevand og regnvand afledes i hver sin afdeling.

Du kan læse mere om kloakseparering i Helsingør kommune på nedenstående link, og også der se en video, som beskriver, hvordan vores kloaknet virker, og hvad målet med kloakseparering er.

Se mere om Kloakseparering i Helsingør Kommune her: Kloakseparering

I Helsingør kommune bliver det fremover et bærende princip at kloakseparere og mange andre kommuner følger med. Er du blevet pålagt at kloakseparere, så kontakt os, så hjælper vi dig videre.

Du kan med fordel slå dig sammen med naboer og andre i din umiddelbare nærhed. Jo flere I er i samme område, jo bedre kan vi planlægge og jo lavere bliver prisen for jeres kloakseparering.

Ring til vores kontor på tlf. 28880210 ml. 9 og 16, så sidder vi klar til at hjælpe jer.

Husk, vores kloakmester hjælper også med: 


​Hvorfor vælge Kloakcentralen?

​Vi skaber tryghed for kunderne

Professionel rådgivning

10 års erfaring og ekspertise

Indhent ​et uforpligtende tilbud på kloakservice - ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakcentralen er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg. Som kloak- og jordentreprenør løser vi opgaver, rådgiver og projekterer for alle kundetyper.

Adresseoplysninger

Kloakcentralen ApS

Svanevej 1

3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2888 0210

Kontor: +45​ 28880210

E-mail: info@kloakcentralen.dk

CVR: 37858021